Suomen Kromatografiaseuran, Åbo Akademin ja Nesteen Syysseminaari 2015

åa logokromisseuranestePCC

Järjestelytoimikunta kiittää osallistujia. Seminaari oli kaikin puolin onnistunut ja uskomme että kaikki odottavat innolla seuraavaa seminaaria!

Biomassan, kuten lignoselluloosakasvien ja kasviöljyjen jalostaminen uusiksi korkean jalostusasteen tuotteiksi on kuuma  puheenaihe sekä suomalaisessa teollisuudessa että tieteellisessä tutkimuksessa. Kuten kaikessa tutkimuksessa, myös biomassan jalostamisessa avainasemassa on analytiikka, joka on edellytys tämän teollisuudenalan kehittämisessä.

Voimme iloksemme todeta, että Suomen Kromatografiaseura ry, Åbo Akademi ja Neste järjestävät syysseminaarin aiheena ”Biomassan jalostus ja analytiikka – haasteet ja tulevaisuuden näkymät” Naantalin kylpylässä  12 – 13.11. 2015. Seminaari on tarkoitettu kaikille biomassan tuottamisen, esikäsittelyn, jalostuksen ja analytiikan parissa työskenteleville henkilöille, kuten teollisuuden ja akateemisen tutkimuksen edustajille, sekä alan perus- ja jatko-opiskelijoille, jotka haluavat syventää ja ylläpitää osaamistaan tässä yhteiskunnallisesti merkittävässä tutkimusaiheessa.

Seminaari pidetään Naantalin kylpylässä, missä mielenkiintoisten esitysten seuraamisen  ja uusimpien analytiikan tuotteisiin tutustumisen lisäksi voi vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa vaikkapa juhla-illallisella tai kylpylän rauhoittavassa ilmapiirissä.

Tervetuloa!

Järjestelytoimikunta