Dokument

Medlemskap

Sigmas medlemsavgift är 5 euro / läsår, vilket kan betalas t.ex. på gulnäbbsakademien eller till Sigmas konto. Hör av dig till oss om du är intresserad av att bli medlem!

Årsfest

Sigma firas med jubileumsårsfest vart femte år och däremellan med årsfestkryssning eller en mindre årsfest. I februari 2019 firades Sigma 60 år. Se till att skaffa dig Sigmas föreningsband inför nästa fest! Våra färger är orange, mörkgrönt och svart.

Halarinvigning 2020

Halarinvigning 2020 med Geologicum i bakgrunden.

"Klubblokal"

Matteinsten huserar i Geologicum, huset bredvid ÅA:s huvudbyggnad vid domkyrkotorget, och där brukar vi hålla t.ex. spelkvällar och medlemsmöten. Högst upp i huset finns Sigmas lilla utrymme Graduvinden. Vanligtvis hittar man dock sigmaiterna på fysikernas tillhåll Dårhuset i Gadolinia.

Halare

Vi sigmaiter är svåra att missa i våra helorangea halare! På hösten när gulisarna får sina halare ordnar vi traditionsenligt halarinvigning.

Sångbok

Vår nuvarande sångbok innehåller 250 sånger, däribland flera klassiska snapssånger, några Sigma-original samt ett antal moderna låtar av t.ex. ABBA och Queen.

Sigmatröjor

Hösten 2019 beställde vi in tröjor med en ny design vald av medlemmarna. Hör av dig till oss om du är intresserad av att köpa en!

Halarmärken

Såklart har vi även egna halarmärken, som kan köpas t.ex. på gulnäbbsakademien!