Kalaterveyttä

 

 

Alkuun Kalataudit Kalankasvatus Luonnonkala Yhteystiedot Linkit Uutiset På Svenska !

Tervetuloa kalaterveyssivuille joita ylläpitää
Akvaattisen patobiologian laboratorio,
Åbo Akademi

Sivut ovat valmistuneet osana suurempaa kalaterveysprojektia jota ovat rahoittaneet  Varsinais-Suomen TE-keskuksen kalatalousosasto sekä Ahvenanmaan maakuntahallituksen kalastusvirasto. Projektiin on saatu EU-varoja. Materiaalin on koonnut ja kuvat kuvannut Lars Lönnström, ellei muuta sivun yhteydessä mainita.

Näiltä nettisivuilta, joita vielä täydennetään, löytyy tietoa kalataudeista niin kasvatetulla kuin luonnonkaloillakin, lisäksi kerrotaan kalatautien ennaltaehkäisystä kalankasvatuslaitoksissa. Niinikään löytyvät kalatautilaboratorion yhteystiedot, laboratorio vastaanottaa ja tutkii kalatautinäytteitä sekä vastaa kysymyksiin jotka koskevat kalaterveyttä.

Virheistä voi huomauttaa ja vihjeitä voi antaa osoitteella llonnstr@abo.fi, jossa myös vastataan muihin sivustoja koskeviin kysymyksiin.

Sivuejen kuvamateriaalia saa käyttää opetustarkoituksiin mikäli lähde ilmoitetaan: www.abo.fi/instut/fisk

These pages contain information about fish diseases and fish health, the information is  published in Swedish and Finnish only. If you have any questions, please contact the Laboratory of aquatic pathobiology.

 


Takaisin